Cambiar a contenido. | Saltar a navegación

Eventos

El valor de la gastronomía de Vic se mide por la producción de embutido selecto, la riqueza de los productos de la tierra, la importancia de los mercados y la existencia de restaurantes de primera categoría. A estos ingredientes se suma otro de inestimable: la importancia de Osona Cuina, del Gremio de Hostelería de Osona y de la Escuela de Hostelería de Osona. Aquests tres col·lectius promouen la terra a través del plat i ho fan amb diverses iniciatives, algunes d'ells de caràcter pròpiament gremial o associatiu, i d'altres, de més populars. Les activitats que des de l'Ajuntament s'endeguen per donar a conèixer la gastronomia compten amb la participació activa d'aquests professionals de la cuina. Un dels elements importants de la gastronomia a la comarca d'Osona és el porc. Els productes de xarcuteria i les propostes culinàries dels diferents restaurants el situen en els paladars de vigatans i visitants.

Jueves Lardero

Degustación de productos del cerdo en la plaza Mayor a cargo de Osona Cuina.

Jueves Lardero - Leer Más

Jornadas de la "Escudella i la carn d'olla "

Jornadas dedicadas a promocionar y profundizar en este plato tradicional de la cocina catalana.

Jornadas de la "Escudella i la carn d'olla " - Leer Más

Recomendamos

El tiempo en Vic

  • 21°C ·  11°C