Ves al contingut. | Salta a la navegació

Visita dels diumenges i altres informacions

Visita dels diumenges i altres informacions

Visita dels diumenges i altres informacions

Benvolguts,

Us adjuntem la informació de la Visita guiada dels diumenges de febrer, relacionada amb la incidència que va tenir la Guerra Civil a Vic coincidint, aquest febrer, amb el 80è aniversari del final d'aquesta guerra

 

Codi 60 'City Escape Room de Vic'

Us presentem el primer 'City Escape room' que tindrà lloc a la ciutat de Vic. És una aposta per donar a conèixer la ciutat i promocionar-la d'una manera lúdica.

Si voleu saber més, podeu clicar aquí


Comencen les obres del projecte ‘Illa de la Pietat'
'L’Illa de la Pietat’, el gran projecte de difusió turística i cultural de Vic, comença a prendre forma. El passat dimecres 9 de gener van començar les obres d’execució de la primera fase, centrada bàsicament a l’entorn dels diferents espais que conformen la parròquia de la Pietat. L’objectiu és que d’aquí a nou mesos ja es pugui estrenar un primer recorregut, pensat per ‘centrifugar’ els visitants cap a la resta d’actius culturals que compta la ciutat.
Actualment, ja podeu veure la façana original de la Capella Fonda o de la Pietat. En la primera fase de les obres ha deixat al descoberta aquesta antiga façana, també ha suposat un gran canvi pel Carrer Cardona, el qual ha guanyat més llum i un petit espai que farà de futura placeta.
Així doncs, ‘L’Illa de la Pietat’ ja comença a ser una realitat!