Ves al contingut. | Salta a la navegació

Gastronomia / Allotjament

Restaurants

A Vic hi ha un ampli ventall de restaurants de qualitat per a tots els gustos i pressupostos.

Restaurants - Llegir Més

Allotjament

La ciutat de Vic disposa de diferents tipus d'allotjament, hotels, hostal, establiments de turisme rural, habitatges d'ús turístic, els allotjaments El Seminari, l’Alberg Vic Xanascat i l'àrea d'autocaravanes

Allotjament - Llegir Més

Esdeveniments

El valor de la gastronomia de Vic es mesura per la producció d'embotit selecte, la riquesa dels productes de la terra, la importància dels mercats i l'existència de restaurants de primera categoria. A aquests ingredients se n'hi suma un altre d'inestimable: la importància d'Osona Cuina, del Gremi d'Hostaleria d'Osona i de l'Escola d'Hostaleria d'Osona. Aquests tres col·lectius promouen la terra a través del plat i ho fan amb diverses iniciatives, algunes d'ells de caràcter pròpiament gremial o associatiu, i d'altres, de més populars. Les activitats que des de l'Ajuntament s'endeguen per donar a conèixer la gastronomia compten amb la participació activa d'aquests professionals de la cuina. Un dels elements importants de la gastronomia a la comarca d'Osona és el porc. Els productes de xarcuteria i les propostes culinàries dels diferents restaurants el situen en els paladars de vigatans i visitants.

Esdeveniments - Llegir Més

Associacions

Osona Cuina i l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme del Moianès i d'Osona són les associacions de la comarca que vetllen i dinamitzen un ampli conjunt d'empreses dedicades a la restauració.

Associacions - Llegir Més

El temps a Vic

  • 33°C ·  18°C