Ves al contingut. | Salta a la navegació

Altres fires

La tradició firal de la ciutat de Vic té un origen immemorial. El Mercat del Ram, llotja centenària de bescanvi i de contractació de bestiar que cada diumenge de Rams ha aplegat la pagesia de la comarca, ha esdevingut el pal de paller d'una de les ciutats pioneres en l'organització de fires i mercats arreu del país.

Vic Slot Clàssic

Punt de trobada per a tots els aficionats a l'slot clàssic i una referència obligada per a tots els col·leccionistes d'slot.

Vic Slot Clàssic - Llegir Més

Fira de la Muntanya i el Llibre. Vic-Collsacabra

Diferents especialitats, mercat d'ocasió i diverses activitats relacionades. Adreçada als amants de la natura, és celebra cada mes de novembre.

Fira de la Muntanya i el Llibre. Vic-Collsacabra - Llegir Més

Fira d'Artesans i Brocanters

Exposició i venda de peces d'elaboració artesana així com material de valor històric, durant les festes de Nadal. Sota les voltes de la plaça Major

Fira d'Artesans i Brocanters - Llegir Més

Fira de l'autoconsum elèctric

La primera edició d'una fira que neix amb la intenció de promocionar l'autoconsum d'electricitat.

Fira de l'autoconsum elèctric - Llegir Més

Fira Biomassa de Catalunya

Aquesta és l'única fira del sector de la biomassa que es celebra en territori català. Adreçada a empreses vinculades al sector, principalment de l'àmbit català i a la ciutadania, amb la finalitat de promoure la biomassa com a font d'ús energètic domèstic. De periodicitat bianual

Fira Biomassa de Catalunya - Llegir Més

Festival de la Infància de Vic

El desembre i gener, coincidint amb les dates nadalenques, el Recinte Firal El Sucre acull un espai pensat per els més petits de casa.

Festival de la Infància de Vic - Llegir Més

Recomanem

El temps a Vic

  • 9°C ·  -2°C