Ves al contingut. | Salta a la navegació

Associacions

Osona Cuina, el gremi d'hostaleria d'Osona i l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme del Moianès i d'Osona són les associacions de la comarca que vetllen i dinamitzen un ampli conjunt d'empreses dedicades a la restauració.

Osona Cuina

Grup de cuiners de la comarca d’Osona units fa més de quinze anys, amb l'objectiu de posar en valor la creativitat i experiència darrere els fogons i fer de la comarca un dels referents gastronòmics de Catalunya.

Osona Cuina - Llegir Més

Gremi d'Hostaleria d'Osona

Agrupació d'empreses d'Hostaleria de la comarca d'Osona que neix de la voluntat de representar i defensar col·lectivament els interessos econòmics de tota classe que afectin la totalitat, o una part, de les empreses integrants del Gremi, i de propiciar el diàleg i la participació institucional en els organismes públics comarcals.

Gremi d'Hostaleria d'Osona - Llegir Més

Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme del Moianès i d'Osona

"L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme del Moianès i d’Osona", és una associació sense ànim de lucre, amb personalitat jurídica, que és membre de la “Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme” de la província de Barcelona. Treballa com a gremi clàssic i entre els seus socis hi han els més emblemàtics restaurants, hotels, càmpings i locals d’oci de nit d'ambdues comarques.

Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme del Moianès i d'Osona - Llegir Més

El temps a Vic

  • 11°C ·  1°C