Ves al contingut. | Salta a la navegació

Turisme cultural

Passejar-se pel centre històric de Vic és passejar-se pel passat i la història del nostre país. Una ruta senyalitzada permet fixar-se en trenta edificis, tots d'interès històric, arquitectònic o artístic, entre els quals destaquen el Temple Romà del s. II; les muralles del s. XIV; la catedral, on conflueixen el romànic, el gòtic, el barroc i el neoclàssic; la plaça del Mercadal i la casa de la ciutat... Un cop immers en aquest recorregut, el visitant pot accedir als museus i galeries d'art de la ciutat. El Museu Episcopal de Vic n'és el principal exponent, amb una de les millors col•leccions d'art romànic i gòtic d'Europa. Cal esmentar l'exposició pictòrica permanent de les pintures de Josep Maria Sert, distribuïdes en diferents espais de la ciutat.

Museus

La riquesa del patrimoni cultural de la ciutat de Vic es manifesta també en els seus museus, especialment el Museu Episcopal de Vic, museu d'art medieval i el Museu de l'Art de la Pell

Museus - Llegir Més

Catedral

A la part baixa del centre històric, a prop del riu, es varen fundar en el segle XI les esglésies de la catedral i els altres edificis que formaven l'alou episcopal

Catedral - Llegir Més

Josep Maria Sert

Vic s'ha convertit en els últims anys en un punt de visita imprescindible per conèixer l'obra de Josep M. Sert (1874 - 1945).

Josep Maria Sert - Llegir Més

Temple Romà

Es tracta del monument més important per la seva antiguitat. Fou construït a principis del segle I

Temple Romà - Llegir Més

Teatre L'Atlàntida

L’Atlàntida, centre d'Arts Escèniques d'Osona, obre les portes a un món de sensacions, il•lusió i reflexió

Teatre L'Atlàntida - Llegir Més

ACVic Centre d'Arts

ACVic Centre d’Arts Contemporànies és un equipament cultural públic per a la promoció de la creació, la investigació, la producció i la difusió de propostes vinculades a les pràctiques artístiques contemporànies.

ACVic Centre d'Arts - Llegir Més

El patrimoni jueu

El call jueu a Vic se situava entre la plaça de Malla i el carrer d'en Guiu.

El patrimoni jueu - Llegir Més

El temps a Vic

  • 33°C ·  18°C