Ves al contingut. | Salta a la navegació

Mercats

La tradició del Mercat setmanal de Vic, ha fet que aquesta sigui una de les principals imatges que el visitant espera trobar. Al llarg dels anys, han nascut nous Mercats, comptant en aquests moments amb tres mercats setmanals, i altres mercats més que es celebren un cop al mes atraient visitants tant de la comarca d'Osona com d'altres procedències.

Mercats setmanals

dissabte a la plaça MajorEl Mercadal, o Plaça Major, és un dels espais més característics i dinàmics de la ciutat. És aquí on cada dimarts i dissabte té lloc el mercat setmanal. Aquest mateix emplaçament ha acollit el mercat des del segle IX, molt abans que es comencessin a construir les primeres cases que dibuixen l'actual plaça. Avui dia encara podem trobar parades amb productes de la terra, flors, artesania i aviram, com també parades amb tot tipus de producte de roba i complements.

Cada dimarts i dissabte, el Mercat de Vic s'omple de vida, atraient visitants tant de la comarca d'Osona com visitants d'altres procedències.

Des de fa alguns anys, Vic fa diumenge. La ciutat compta amb un nou mercat al Barri del Remei-Estadi.

És al Passeig de la Generalitat cada diumenge de 9 a 2h . Un bon nombre de parades, ofereixen gran varietat de productes, però el principal protagonista és la fruita i verdura i el producte fresc. L'objectiu d'aquest mercat és oferir al client una oferta variada i de qualitat.

Actualment, el mercat el formen un gran volum de parades d'alimentació, com també de tèxtil i moda. Al mateix temps, s'està potenciant que el sector de l'artesania i el del planter i flor hi vagin tenint més presència.

Dimarts i dissabte a la plaça Major, rambla del Carme i rambla del Passeig
Diumenge al passeig de la Generalitat


Mercats mensuals

A la ciutat de Vic, a part dels mercats que tenen cita setmanalment, hi ha quatre mercats que es celebren un cop al mes

1r dissabte, Mercat de Brocanters a la plaça dels Màrtirs
1r dissabte, Mercat d'Artesans a la plaça Major
2n dissabte, mercat de Pintura i Dibuix a la plaça Major
3r dissabte, Fira del Disc a la plaça dels Màrtirs
El temps a Vic

  • 29°C ·  14°C