Ves al contingut. | Salta a la navegació

Fires i mercats

Vic és un centre important de fires i mercats. Al llarg de l'any la ciutat s'omple de fires, mercats i activitats que atreuen nombrosos visitants. Fires com el Mercat del Ram, el Mercat de Música Viva o el Mercat Medieval posicionen Vic com a important centre de fires i mercats a tots nivells

Mercats

La tradició del Mercat setmanal de Vic, ha fet que aquesta sigui una de les principals imatges que el visitant espera trobar. Al llarg dels anys, han nascut nous Mercats, comptant en aquests moments amb tres mercats setmanals, i altres mercats més que es celebren un cop al mes atraient visitants tant de la comarca d'Osona com d'altres procedències.

Mercats - Llegir Més

Comerç

La quantitat i qualitat dels comerços de Vic mostren la importància d'aquest sector en l'economia i la vida ciutadana. El comerç de Vic, no està orientat tant sols a la mateixa població sinó que ultrapassa els límits comarcals per atreure compradors d'altres ciutats. El comerç de la ciutat està caracteritzat pel fet d'oferir una àmplia oferta, on es pot trobar tot el necessari en els nostres dies, sense perdre el caràcter propi i tradicional. La concentració del seu comerç i la facilitat de moure's per la ciutat, fa que Vic es converteixi en un centre comercial a l'aire lliure de més de mil botigues.

Comerç - Llegir Més

LACTIUM

LACTIUM, la mostra de formatges catalans esdevé any rere any la Festa del Formatge Català, reunint el mercat de formatges més gran de Catalunya, i un potent i original programa d’activitats entorn a la cultura del formatge artesà.

LACTIUM - Llegir Més

Mercat de Música Viva de Vic

Mercat professional on es descobreixen sons de Catalunya, d’Espanya, del Mediterrani i del món

Mercat de Música Viva de Vic - Llegir Més

Mercat Medieval

El Mercat Medieval s'instal·la a Vic coincidint amb el Pont de la Puríssima. Aquests dies la ciutat es converteix en un gran poblat medieval

Mercat Medieval - Llegir Més

Mercat del Ram

El Mercat del Ram de Vic, un punt de trobada pel sector agropecuari i una gran festa per a la ciutadania.

Mercat del Ram - Llegir Més

Altres fires

La tradició firal de la ciutat de Vic té un origen immemorial. El Mercat del Ram, llotja centenària de bescanvi i de contractació de bestiar que cada diumenge de Rams ha aplegat la pagesia de la comarca, ha esdevingut el pal de paller d'una de les ciutats pioneres en l'organització de fires i mercats arreu del país.

Altres fires - Llegir Més

El temps a Vic

  • 25°C ·  15°C