Ves al contingut. | Salta a la navegació

Rutes a peu

A la comarca d'Osona tenim un total de deu rutes de petit recorregut (PR) distribuïdes per tot el territori i diferents rutes de llarg recorregut que ens ofereixen la possibilitat de gaudir dels entorns amb gran valor paisatgístic com també recórrer indrets amb valor històric. Aquest és el cas dels Camins del Bisbe i Abat Oliba, que uneix els punts d'influència d'aquest personatge, el Camí Ral que recupera l'antic camí que unia Vic amb Olot, o el Camí de Sant Jaume entre el més destacats. L'Anella Verda i els itineraris locals a l'entorn de Vic permeten gaudir de la riquesa ecològica i paisatgística a tocar de la ciutat.

Anella verda - Itineraris

L' Anella Verda de Vic és un circuit natural al voltant de la ciutat, articulat per un grup d'enclavaments d'alt valor ecològic, paisatgístic, històric i cultural, i que permet valorar ambientalment i sòcioculturalment la perifèria de la ciutat i gaudir del terme municipal.

Anella verda - Itineraris - Llegir Més

Senders de Petit Recorregut - PR

A la comarca d'Osona tenim un total de dotze rutes de petit recorregut (PR) distribuïdes per tot el territori

Senders de Petit Recorregut - PR - Llegir Més

Senders de Gran Recorregut - GR

Les rutes de llarg recorregut ens ofereixen la possibilitat de gaudir dels entorns amb gran valor paisatgístic com també recórrer indrets amb valor històric.

Senders de Gran Recorregut - GR - Llegir Més

El temps a Vic

  • 29°C ·  13°C