Ves al contingut. | Salta a la navegació

Propostes per a tothom

Turisme de reunions

La ciutat de Vic com a destinació de turisme de reunions ofereix un entorn tranquil i acollidor per a la celebració de tota mena d'actes i trobades de qualsevol sector de negoci. Es troba, a més, en una situació geogràfica idònia, a una hora de Barcelona i Girona, dels Pirineus i de la Costa Brava. L'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Vic assessora i col·labora en l'organització, a més d'oferir activitats complementàries basades sobretot en visites culturals al ric patrimoni artístic i arquitectònic que més de dos mil anys d'història han deixat a la ciutat, i al Museu Episcopal, declarat d'interès nacional.

Turisme de reunions - Llegir Més

Descobreix l'experiència slow city

Vic, és una ciutat a la mesura humana amagada al bell mig de Catalunya. Una ciutat que sorprèn per la seva tranquil·litat, entorn, gastronomia, comerç de proximitat i qualitat, i un nucli antic ple de carrerons i obres arquitectòniques que ens sorprenen, com el seu Temple Romà. Actualment, Vic és una ciutat universitària amb un complex per a les arts escèniques i els estudis musicals, i amb nombroses entitats que li aporten una gran vitalitat cultural. Esperem que gaudiu de l'experiència, l'autenticitat i la desconnexió que és ofereix Vic. Benvinguts a l'slow city, benvinguts a Vic.

Descobreix l'experiència slow city - Llegir Més

Descobreix la "ciutat amb caràcter"

Vic forma part de la marca de l'Agència Catalana de Turisme (ACT) de 'Ciutats i Viles amb caràcter'. Aquesta marca defineix tot un seguit de ciutats i viles del nostres territori les quals tenen una personalitat pròpia, una població d'entre 10.000 i 50.000 habitants, són molt actives culturalment, t'ofereixen un munt de propostes, i, destaquen per algun tret especial.

Descobreix la "ciutat amb caràcter" - Llegir Més

El temps a Vic

  • 28°C ·  17°C