Ves al contingut. | Salta a la navegació

La comarca

La comarca d’Osona.

Osona és un territori que ens convida a conèixer i a gaudir de l’interior de Catalunya; un lloc amb molta història i amb un ampli patrimoni per descobrir , caracteritzat per la seva diversitat.

Mongetes del CollsacabraÉs també una terra reconeguda per la gastronomia elaborada amb els seus excel·lents productes propis;
és una terra de festes fires i mercats de gran tradició i una comarca per descobrir a través dels seus excepcionals paisatges i bells indrets.
 

Pantà de Sau - GuilleriesUna gran varietat d’activitats ens permeten conèixer els seus encants d’una manera activa, tot gaudint de les emocions en ple contacte amb la natura. La comarca disposa d’un patrimoni natural ric en contrastos i amb paratges d’una gran bellesa , entre els quals trobem tres espais naturals d’alt valor paisatgístic , ecològic i cultural com són el Parc Natural del Montseny, l’Espai Natural Guilleries – Savassona  i el Parc del Castell de Montesquiu.Església de Santa Eugènia de Berga - interiorTanmateix, la comarca engloba una riquesa històrica i artística molt preuada que es posa de manifest en tot el patrimoni cultural que hi ha arreu , començant per la prehistòria fins el segle XXI, passant per l’art romànic, el barroc, el modernisme i d’altres manifestacions artístiques i arquitectòniques que queden recollides en diversos monuments de la zona.
Tot això es complementa amb una variada oferta d’allotjaments que s’adapta a tots els gustos: des d’hotels, hostals i apartaments turístics, fins a càmpings i un elevat nombre d’allotjaments rurals.

 

Per ampliar la informació de la comarca d’Osona, sobre l’oferta i els serveis, podeu visitar : www.osonaturisme.cat


La plana des del Clascar 
 

El temps a Vic

  • 21°C ·  8°C