Ves al contingut. | Salta a la navegació

Per saber-ne més

DESCOBREIX VIC en 17'

És el temps que us proposem per DESCOBRIR el que us espera!

DESCOBREIX VIC en 17' - Llegir Més

Guía del visitant de Vic + Osona

És el document de referència per visitar la ciutat. Hi trobareu la informació de tot el que és interessant pel visitant, com arribar, horaris, visites guiades, comerç, fires i mercats.... així com la guia de restaurants i informació general de la comarca.

Guía del visitant de Vic + Osona - Llegir Més

Fulletó : Vic Slow city

A una hora de Barcelona trobem aquesta ciutat d’aire mediterrani, afable i tranquil·la, amb un entorn, una gastronomia i una cultura que sorprenen cada any milers de viatgers que busquen, al seu entramat de carrerons estrets, una oportunitat per desconnectar de l’enrenou de la gran ciutat.

Fulletó : Vic Slow city - Llegir Més

Fulletó : Vic, ciutat de Sert

Pintor català de projecció universal i autor de la decoració de la Catedral. La seva obra respon a l’actitud d’un artista inquiet i viatger, obert al món, que adreça la mirada als cinc continents.

Fulletó : Vic, ciutat de Sert - Llegir Més

Ruta Turística

Un tret característic del patrimoni arquitectònic vigatà és que es mostra molt auster per fora tot i que sovint és molt ric per dins. La majoria de cases senyorials que persisteixen sense grans modificacions són de propietat privada i moltes esglésies i convents resten tancats la major part del temps. Gràcies a les noves tecnologies, mitjançant uns codis QR, es vol obrir en la mesura del possible el patrimoni vigatà als ulls de tothom. Els 30 punts d’interès tenen una senyalització específica a partir de la qual, amb un dispositiu mòbil es poden visualitzar imatges de l’interior i informació complementària. Aqui hi teniu la mostra

Ruta Turística - Llegir Més

Plànol carrerer de Vic

Format pel llistat de carrers i la ubicació al mapa així com els serveis principals.

Plànol carrerer de Vic - Llegir Més

El temps a Vic

  • 27°C ·  13°C