Ves al contingut. | Salta a la navegació

Comerç singular i punt d'interès artesanal

Petits emprenedors, artesans, artistes i creatius que converteixen el carrer de la Riera en únic i diferent.

El carrer de la Riera, al barri del Seminari Vell, es troba situat al cor de la ciutat de Vic en ple centre històric. Els seus edificis, les seves places, la seva història i el seu comerç singular de petits emprenedors, artesans, artistes i creatius el converteixen en un carrer únic i diferent.

Botigues i tallers situats en espais amb identitat pròpia, que ofereixen productes personalitzats i artesanals reconeguts com a punt d'interès artesanal on hi podeu trobar tallers de ceràmica, de restauració, de treballs amb cuir, de serigrafia, de gravat, de joieria, de forja... i altres negocis singulars com llibreries, barberia, pastisseria creativa, tallers d'artistes i restaurants.  

Botigues i tallers situats en espais amb identitat pròpia, que ofereixen productes personalitzats, singulars i artesanals reconeguts com a punt d'interès artesanal.

Si un es deixa guiar pels sentits i escolta aquest carrer descobrirà que a part de ser un barri amb encant i amb molta activitat creativa, el ritme és diferent de la resta de la ciutat, és un carrer sense pressa, un carrer per passejar, descobrir, comprar i degustar cuina vigatana.

AL LLARG DE L'ESTIU I FINS A FINALS D'ANY,  ES FA UNA VISITA GUIADA ELS DISSABTES A LES 12 DEL MIGDIA PER CONÈIXER ELS TALLERS I ELS SEUS ARTESANS.
* INICI A L'OFICINA DE TURISME
* INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

Si voleu més informació podeu posar-vos en contacte amb l'Oficina de turisme de Vic. 

El temps a Vic

  • 13°C ·  -4°C