Ves al contingut. | Salta a la navegació

TRES VOLTES PER VIC

JOC DE DESCOBERTA DEL PATRIMONI DE LA CIUTAT Una aventura digital, per a tota la família, que aglutina tres jocs en un, i ens transporta a tres èpoques importants per la ciutat de Vic: la medieval, la barroca i la modernista. L'objectiu dels joc és poder completar cadascuna de les Tres Voltes
Per jugar-hi és indispensable disposar de la guia i plànol que tot visitant podrà aconseguir gratuïtament a l'Oficina de Turisme de Vic
Un joc divertit per descobrir la ciutat de Vic a partir de diferents missions i reptes que ens presentaran, tot dialogant amb ells, alguns dels personatges més rellevants de cadascuna de les èpoques, i que ens faran recórrer els encantadors carrers del nucli antic de la ciutat, per localitzar els edificis i monuments més emblemàtics de cada Volta. Uns reptes que hauran de superar amb imaginació, deducció, enginy i habilitat, i no sense haver descobert les diferents sorpreses que hi ha escampades pels diferents indrets.  
 Amb la guia a la mà, els jugadors i jugadores hauran d'escollir una de les Tres Voltes per començar una immersió d'aproximadament 90 minuts a la pell d'un pagès/a de l'època medieval, un bandoler/a de l'època barroca o un estudiant de Vic, de l'època modernista.  
El joc de les Tres Voltes per Vic són tres aventures digitals amb noms i cognoms: la Volta Medieval (El rebost del Templer), la Volta Barroca (La Nit dels Bandolers) i la Volta Modernista (Els versos perduts de Verdaguer)

Un joc creat i desenvolupat per l'Associació Juga i Viu on Vius

El temps a Vic

  • 36°C ·  19°C