Ves al contingut. | Salta a la navegació

ACVic Centre d'Arts

ACVic Centre d’Arts Contemporànies és un equipament cultural públic per a la promoció de la creació, la investigació, la producció i la difusió de propostes vinculades a les pràctiques artístiques contemporànies.

És un centre compromès amb el seu entorn immediat que treballa amb el context nacional i internacional, per difondre la seva pròpia activitat, per acollir i interactuar amb experiències, artistes i actors culturals externs, en una lògica de coparticipació en l’esdevenir global de les pràctiques artístiques contemporànies.

ACVIC es posiciona amb una línia d’acció centrada en la relació entre l’activitat educativa, el territori i la interacció social. L’art creuat amb l’educació faciliten espais de producció que s’obren a l’experimentació. S’entén la pràctica artística com una pràctica que incideix, interactua i transforma l’espai social. Des d’aquest plantejament es persegueix generar una àmbit de confluència entre la producció artística i l’acció educativa, de manera que el fet educatiu esdevé una activitat emprenedora que incorpora elements de recerca, dinamitza aspectes de producció, incentiva la participació i necessita desplegar mecanismes de visibilitat i comunicació.

ACVic Centre d'Arts Contemporànies, és resultat de la cooperació entre l’Ajuntament de Vic, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i H. Associació per a les Arts ContemporàniesACVic forma part de la Xarxa de Centres d'Art Contemporani de la Generalitat de Catalunya.

Sant Francesc, 1
08500 Vic (Barcelona) 
Tel. +34 93 885 37 04 
www.acvic.org
info@acvic.org
Horaris 
De dimarts a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 19 h
Dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 19 h
Diumenges i festius tancat
Entrada lliure

Xarxes socials
Facebook, Instagram i Twitter

Activitats
Exposicions d’art contemporani, activitats educatives i visites comentades a les exposicions.

Més informació El temps a Vic

  • 36°C ·  19°C