Ves al contingut. | Salta a la navegació

Lloguer de BTT

L'Oficina de Turisme de Vic ofereix un servei de lloguer de bicicletes de muntanya vinculat al Centre BTT Plana de Vic.
Els usuaris poden llogar i recollir les bicicletes a l'Alberg de juventut Canonge Collell, punt d'inici de la major part de rutes BTT senyalitzades i seu del punt d'acolliment del centre.

- Bicicletes disponibles

Tretze bicicletes, per adults i per nens equipades amb set d'eines i casc.
Dues cadiretes per els més petits adaptables a les biciletes per adults.


- Preus

1 HORA4€
2 HORES 6€
3 HORES 8€
1/2 DIA 10€
1 DIA 15€

 

- Condicions

Reunits, d’una banda el representant de l’entitat titular del punt d’acolliment ( Ajuntament de Vic C. Ciutat, 1 08500 – Vic NIF P- 0829900J)  i de l’altre el/la llogater/a, les dades i la signatura del qual consten en el present document, reconeixent-se plena capacitat per contractar i obligar-se han convingut el present contacte de lloguer amb les següents condicions:

  • L’Ajuntament de Vic lloga el nombre de bicicletes , durant el temps per la quantitat d’euros indicades. En cas que el/la llogater/a no retorni la bicicleta o les bicicletes sense avís i sense acord de prorrogació, s’estendrà la seva intenció robatori, per la qual cosa l’entitat titular es reserva el dret de, sense altre tràmit procedir judicialment si ho creu necessari. Tots els litigis que puguin existir seran exclusivament competència dels tribunals de Catalunya.
  • El/la llogater/a considera com a bones les condicions en què rep la bicicleta i no es responsabilitza l’entitat titular de cap dany personal o a tercers que puguin patir en el període de lloguer de les/las bicicleta/es.
  • El/la llogater/a accepta la responsabilitat, en tot circumstància, dels danys que no siguin d’ús normal (son d’ús normal: frens, cables, rebentament d’una roda i problemes de cadena), robatoris i perdudes que s’ofereix la/les bicicleta/es i que n’abonarà el cost total fins a 300 euros.

D’acord amb allò que estableix la legislació vigent en matèria de protecció de dades, us informem que les dades que se sol·liciten en aquest formulari s’incorporen en un fitxer automatitzat, titularitat de l’Ajuntament de Vic, i s’utilitzaran per gestionar els serveis sol·licitats i/o oferir-vos informació sobre el Centre BTT Plana de Vic. Si desitgeu fer ús del dret d’accés, rectificació a cancel·lació de les vostres dades, adreceu un escrit al Registre de l’Ajuntament de Vic, Carrer de la Ciutat, 1 – 08500 Vic. 

 

El temps a Vic

  • 26°C ·  12°C