Ves al contingut. | Salta a la navegació

Informació de l'Oficina de Turisme

Informació de l'Oficina de Turisme

Informació de l'Oficina de Turisme

VISITES GUIADES DELS DIUMENGES D'OCTUBRE

Reprenem com cada tardor, les Visites guiades dels diumenges aquest any amb les mesures de prevenció del Covid-19.

Comencem aquest octubre amb una visita familiar, El Petit Merma, una ruta teatralitzada per descobrir amb els més petits el centre històric d'una manera lúdica i divertida.

Recordeu: imprescindible fer reserva !


FIRA AL PARC

El Parc Jaume Balmes acull aquesta tardor un cicle de fires de petit format de temàtiques diverses, amb la finalitat de donar suport als productors i empreses de la comarca i dinamitzar la ciutat amb activitat firal.

Les fires s'ubiquen en un espai a l'aire lliure i acotat, idoni per portar a terme aquests tipus d'activitat, sense perdre de vista les mesures sanitàries i de control de la pandèmia.

Hi ha hagut música, moda... i hi haurà artesania, slot i alimentació!

Trobareu la informació a : www.vicfires.cat 

 


 GRAND TOUR

Si disposeu de vehicle, bona companyia, el cuc de viatjar, curiositat, un parell o tres de dies i poques ganes o gens de temps per planificar una expedició per Catalunya,  aquí teniu una proposta ben pensada per fer-vos conèixer Catalunya en la seva pràctica totalitat o per parts. S'hi han combinat  aquells ingredients que són sens dubte estimulants per la ment, el cor i els sentits…!

El Grand Tour per Catalunya és un projecte de l'Agència Catalana de Turisme. 2.200 kms, fraccionats en 9 Itineraris o etapes que cobreixen la major part de les 42 comarques naturals de Catalunya. Tot el que es proposa és  estimulant i atractiu però no tot el que és suggestiu i memorable a Catalunya pot ser inclòs en aquest Tour. Seria interminable. “Ars longa, vita brevis”. Per tant, s'han seleccionat llocs i activitats que poden tenir una àmplia acceptació i Vic en forma part. a tavés de l'Oficina de Turisme participant de forma activa en el desenvolupament i la promoció d'aquest producte.

Trobareu la informació a . http://www.grandtourcatalunya.com/ i  https://issuu.com/nsola/docs/grand_tour_iquiosc