Ves al contingut. | Salta a la navegació

La Mirada Tàctil

Dins el Museu de l'Art de la Pell hi trobem “La mirada tàctil”, un espai tàctil i visual que enriqueix l'exposició permanent, especialment adaptat per aquells visitants amb discapacitat visual, ceguesa o mobilitat reduïda.

mirada tàctil  
“La mirada tàctil” convida a descobrir les sensacions tàctils de la pell, com a material, tot proposant un viatge sensitiu a través de quatre tècniques emprades en l'art de la pell: gravat, calat, cuir bullit i guadamassil emmotllat. 

Aquestes tècniques és presenten en aquest mòdul tàctil, tot retolat amb macrocaràcters i braille transparent, a partir de quatre objectes representatius: una arqueta gravada, una figura de teatre d'ombres calada, un recipient de cuir bullit i un fragment de revestiment de paret de guadamassil emmotllat. 

Els mòduls multisensorials pretenen ser una primera experiència en el camí de l'accessibilitat i permeten potenciar un aspecte concret i emblemàtic de l'exposició permanent del museu. “La mirada tàctil” és una iniciativa de l'Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona i en aquest cas ha estat organitzada i patrocinada conjuntament amb el Museu de l'Art de la Pell. 

En la realització d'aquest mòdul s'ha comptat amb l'assessorament de l'ONCE (Delegació d'Osona) i la participació de diferents artesans, de la pell “Nquart” i “Lutson” i l'artesà de la fusta Joan Herrada. 

Per a més informació: 
Museu de l'Art de la Pell
Tel. 93 883 32 79 

Més informació de La Mirada tàctil 

El temps a Vic

  • 26°C ·  13°C